Quantium

With quality and sustainability at its core, Valmont has created a vertical village for data management company Quantium, structured to encourage team connection and engagement. Following their move to the landmark 8 Chifley building, Quantium approached Valmont to create an innovative space that ensured staff had access to views, natural light and no matter where they sat on the floor, could stay ‘plugged in’ to the network across the tenancy. The end result is a vertical village structured to encourage team connection and engagement on a daily basis with multiple work points, breakout spaces and meeting areas planned throughout the floors.

“We enjoyed the experience of specifying CSM as the products have a sustainable aspect to them, but also have a timelessness and longevity about them. Quality products were important to us as designers, and the quality of the CSM range, as well as the quality of the install aligned with the overall project outcomes we had pinpointed at the start of the project.” 

Jacqui Esdaile, Creative Director, Valmont