GRANT THORNTON

Grant Thornton is one of the world’s leading organisations of independent assurance, tax and advisory firms. With more than 1,200 people working in offices in Australia and over 40,000 staff across 130 countries it is considered to be the fastest growing global accounting organisation in the world.

Geyer’s design for Grant Thornton’s new workplace provides a sophisticated and open environment that reflects the brands unique culture. The new space breaks down the barriers between staff and client interfacing areas, and provides the opportunity for better client service and staff collaboration.

 

The collaborative space provides an accessible common area for clients to interact. As Geyer’s design challenges the typically segregated front and back of house workplace as well as desk ownership, a fundamental component of the success of the environment was to provide staff with safe personal storage. CSM’s lockers offered a great solution both for personal storage as well as allowing for customisable design that were suitable for integration to the front of house environments.

The design solution by Geyer assists the organisation to future-proof for potential growth. This was also a key consideration in the choice of lockers. CSM lockers are easily re-locatable with modular elements that are in alignment with future proofing strategies set in place by Geyer. The stainless steel body ensures easy recyclability and is a sustainable and cost effective option to safeguard for future changes.

 

Products used in this project